Wake Film

 

09-03-1970
Universitetet Besat


01-05-1971
Skæve Dage i Thy


31-12-1972
Mao: Grib dagen, grib timen


31-12-1972
Rødgardisterne efter Kulturrevolutionen


21-02-1984
Bazar I-XII


23-09-1985
Video Journalen 1-12


02-06-1986
Holbæk Workshop 700, 1-10


31-03-1987
The State of Europe


31-12-1989
Next Stop Sovjet


19-03-1990
Tegn 4:4


29-04-1991
Instant Karma / 10 Teser


01-06-1993
Museums Notater 1-6


31-12-1993
En erfaring mindre - en film om Jørgen Haugen Sørensen


31-12-1994
Voodoo Europa


31-12-1996
Haïti. Uden titel


15-09-2000
The Wake


16-09-2000
Ting der måske forsvinder


17-09-2004
Odins Øje


09-06-2006
og hjertet er sort


18-03-2007
Aftaler med Gud


10-09-2007
Jo tak, jeg kender godt Thomas Winding


07-12-2007
Ih! siger den lille Bamse


13-08-2011
Le Village / The Village


06-01-2012
Kit Kruse / Gymnastik-Ballet-Dans / Kits Træningsprogram


08-03-2012
Asparges på Restaurant Gammel Mønt 41


08-03-2012
Pighvar på Restaurant Gammel Mønt 41


21-09-2013
De små vilde / Little Wild Ones


25-09-2013
Det skinbarlige øje / The Naked Eye




WAKE FILM

08-03-2012

Asparges på Restaurant Gammel Mønt 41

Intro Restaurant Gammel Mønt 41
(0:30)

Cassoulet med asparges, kniv- og hjertemuslinger
Cassoulet with asparagus, razor clams and cockles
(10:18)

Omelet med asparges og jomfruhummer
Omelette with asparagus and Norwegian lobster
(7:02)

Asparges i hummerragout med champagne og cognac
Asparagus in ragout of lobster with champagne and cognac
(10:06)

Letstuvede asparges med rimmad laks, østers og stenbiderrogn
Creamed asparagus with salted salmon, oysters and Danish caviar
(6:00)

Asparges med friskpillede fjordrejer og sauce mousseline
Asparagus with fiord shrimps and sauce mousseline
(7:28)

Asparges med kammuslinger i beurre blanc
Asparagus with scallops in beurre blanc
(6:57)

Asparges med lammelever, charlotteløg, persille, rabarberkompot og agurkesalat
Asparagus with lambs liver, shallots, parsley, compote of rhubarbs and cucumber salad

Asparges med foie gras og rabarber vinaigre
Asparagus with foie gras and a rhubarb vinaigre
(10:52)

Description
Chef Claus Christensen cooking at Restaurant Gammel Mønt 41 / DK 1117 Copenhagen K / Camera & Editing Lars Beyer / Sound & Production Dino Raymond Hansen / © Claus Christensen & Wake Film 2012

www.youtube.com / gammelmoent41